Autoservice Opmeer
bitje happen
Huisartsenpraktijk Winkel en Nieuwe Niedorp
Juro Unirek B.V.
Kapsalon Piet Wester
Light International
Slagerij `t Wuiver
Slippens Vleeswaren
Sponsorkliks banner 1
Sportwereld Heiloo
Taams Makelaars & Taxateurs
Bakkerij Baas
Breed Installatie
Dijkstra Schilderwerken
Fit & Relax Opmeer
FIXAR uw MAC Hulp
fysiotherapie de Weijver
Giant Security BV
GOMES Noord-Holland B.V.
JET Group
Kemper & Oldenburg Huisartsen
Kuin Houtbewerking
Langedijk & Starren  Accountants en belastingadviseurs
Sponsor mogelijkheden WFHC Spire
Sponsorkliks banner 2
Van der Bel B.V.
Zwemschool Jos Koelemeijer
APEX Bedrijfsverzekeringen
Autospuiterij Nico Mooij
Bliksems reclame
Fysiotherapie Hoep Zuid
Rabobank
Reisburo Opmeer
Sponsorkliks banner 3
SPS Heicombinatie
Tandprothetische praktijk Zethoven
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact
Adres
HC Spire
De Weyver 7
1718MS Hoogwoud

0226-354042
Socialmedia
Wedstrijden quicklinks
zon 15 nov - zon 22 nov -
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

23-10-2020
Bouw update!
 
Bouwupdate!🛠

Wat wordt er momenteel hard gewerkt! Naast aannemersbedrijf N.P. Bakker waren afgelopen zaterdag ook weer een aantal vrijwilligers bezig. Aankomend weekend gaan ze verder met isolatie en het weekend erop volgt de bekisting. We zijn als club onwijs blij dat er zo hard gewerkt wordt door jullie. Meer foto’s over de bouw kun je vinden op onze Facebook en Instagram pagina!

We gaan ervoor! 👍🏻🛠
 

16-10-2020
zaalcompetitie gaat niet door
 
Het bestuur van HC Spire heeft in overleg met de KNHB zich teruggetrokken uit de zaalcompetitie omdat in verband met corona teveel teams afhaakten, hierdoor is een competitie samenstellen vrijwel onmogelijk geworden.

De KNHB maakt wel een midwintercompetitie, hopelijk kunnen we tegen die tijd weer wedstrijden gaan spelen.

De contributie voor dit jaar zal aangepast gaan worden.
 

15-10-2020
Coronamaatregelen per 14 oktober bij HC Spire
 

Landelijke maatregelen per woensdag 14 oktober 22.00 uur

De KNHB heeft kennisgenomen van de persconferentie van de overheid op dinsdag 13 oktober. Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden. De KNHB heeft overleg gevoerd met andere sportbonden en NOC*NSF om te bepalen wat de nieuwe maatregelen specifiek inhouden. Op basis van die informatie is het sportprotocol inmiddels aangepast en zijn ook de veelgestelde vragen aangepast.

De overheid heeft de volgende maatregelen vastgesteld per 14 oktober 22.00 uur:

 • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Uitgezonderd zijn: Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal)
 • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
 • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
 • Bovenstaande betekent dus dat de jeugdleden gewoon kunnen blijven trainen, maar spelen geen competitie 
 • Voor de senioren betekent dit in de praktijk geen training, geen bootcamp en geen competitie 
 

6-10-2020
Contributie 2020 - 2021
 
Medio oktober zullen de facturen voor de contributies aan de leden verstuurd worden.
Zie Lidmaatschap voor de actuele tarieven. 
 

29-9-2020
Coronamaatregelen per 29 september ook bij Hc Spire
 

Landelijke maatregelen per dinsdag 29 september 18.00 uur

De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. De regionale aanpak heeft nu plaats gemaakt voor landelijke maatregelen. Dat betekent dat deze maatregelen vanaf morgen voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans gelden.

De minister-president gaf gelukkig aan dat sporten mogelijk blijft. Maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas moeten ook de sportkantines weer dicht. NOC*NSF heeft de informatie uit het Protocol verantwoord sporten aangepast naar de nieuwe maatregelen en zal dit blijven doen als er de komende tijd nieuwe wijzigingen komen. Via de link op de website van NOC*NSF vind je altijd de laatste versie van het document. Daarnaast is de informatie op de website van de KNHB ook aangepast naar de nieuwe maatregelen.

De KNHB blijft iedereen oproepen om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op de verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Horeca op sportcomplexen

Vanaf 29 september moet de horeca op sportlocaties en -complexen tijdelijk gesloten blijven.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:

 • Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
 • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
 • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
 • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
 • Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.
 

26-9-2020
Coach gezocht
 
Gezocht! Coach meiden C1

Wie wil deze meiden van de C1 naar het kampioenschap coachen? De meiden hebben een coach nodig en we zoeken jou! Wil je deze meiden begeleiden, stuur dan een mail naar [email protected]


 

22-9-2020
Bij blessures ijs halen bij de Grasshoppers
 
Hallo allemaal,

Tijdens wedstrijden kunnen we ijs halen bij de Grasshoppers.  Denk er wel aan om deze ook te retourneren. 
Om zo snel mogelijk ijs te hebben is het misschien handig om als trainer/coach/ begeleiding een koeltas met coldpacks mee te nemen.
 

6-9-2020
Update bouw nieuwe HC Spire Clubhuis
 

 

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

We hebben er gelachen, overwinningen gevierd, er zijn liefdes opgebloeid, vergaderingen geweest en plannen gemaakt. Een van deze plannen was om dit huidige gezellige clubhuis te vervangen voor een nieuw clubhuis.  

Nou zoals jullie inmiddels weten: het gaat gebeuren! We gaan de volgende stap zetten, na alle voorbereidingen en vergaderingen gaan we echt van start. Om het nieuwe clubhuis te kunnen bouwen moet het oude clubhuis eerst gesloopt worden.  Momenteel zijn we al druk bezig met het leeg halen van het oude clubhuis zodat deze volgend weekend (12 & 13 september) gesloopt zal gaan worden. Mocht je het dus nog leuk vinden om even een laatste blik te werpen op een stukje pure HC Spire geschiedenis is dit je laatste kans. Voel je absoluut vrij om een laatste groet te brengen aankomend weekend maar doe dit alsjeblieft met een gepaste afstand vanwege de Corona - maatregelen maar vooral om de veiligheid van de mensen die aan het werk zijn te waarborgen. 

Nadat het oude clubhuis weg is gehaald gaan we beginnen aan de bouw van het nieuwe clubhuis samen met de aannemer. Hieronder staat een globale planning op basis van de beschikbare capaciteit zodat jullie een idee hebben bij het tijdspad. 

 

Week 37          Terrein bouw gereed maken opstellen van de keet en hekwerk en slopen van het oude clubhuis Start sloop/grondwerk aansluitend opstart bekisting/riolering voor onder de vloer e.d.

Week 38/39      Bekisting zetten (met hulp van de leden)

Week 41          Storten van de vloer

Week 42/43   Verwijderen bekisting. Aanbrengen riolering rondom het pand. Grondwerk aanvullen rondom.

Week 44            Montage staalbouw

Week 45            Loop v/d week opstart gevelbeplating/Staaldak e.d. Voor kerst waterdicht (Admiraal)  Onder voorbehoud terugkoppeling.

Week 49             Opstart vliesgevels (Intal) Voor de kerst Waterdicht Onder voorbehoud terugkoppeling.

Week 52            Start inbouw bouwteam HC Spire.

 

Het bovenstaande schema is gebaseerd op de capaciteit van de mensen die zich tot nu toe hebben opgegeven. We zijn hard op zoek naar meer vrijwilligers (je hoeft geen bouwervaring te hebben er zijn veel taken die zonder enige ervaring uitgevoerd kunnen worden)  Heb je, je nog  niet opgegeven om te helpen maar zou je dit wel willen,meld je aan bij Wilma de Maijer 06-450 428 39 of bij Yvonne v.d. Berg 06-1587 18 44.

Als je komt helpen denk dan goed aan je eigen veiligheid (en die van anderen) gebruik (bij bepaalde werkzaamheden) handschoenen en eventueel veiligheidsbrillen, gehoorbeschermers en veiligheidsschoenen. 


 Waar gaan we heen zolang de bouw van het clubhuis bezig is?

Op het HC Spire terrein komt er tijdelijk een bouwkeet te staan waaruit vandaan koffie en thee wordt geschonken en eventuele andere 1ebehoeften welke we nodig hebben aan het veld. Als het gaat om overige zaken als het nuttigen van een broodje of het vooraf verzamelen van de teams of gebruik te maken van de toiletten dan kan dit gedaan worden in de kantine van de Weijver hiervoor hebben we afspraken gemaakt met de Weijver (waar we onwijs blij mee zijn!).Door de Corona maatregelen hoeven en mogen we géén gebruik maken van de kleedkamers. De regel is nog steeds dat je omgekleed op de club komt bij aanvang van de wedstrijden.De Weijver is standaard open van 9:00 tot 17:30

Het is misschien even behelpen maar we weten allemaal waar we het voor doen: een prachtig nieuw clubhuis, laten we dat voorop stellen!

Uiteraard zullen er veel vragen ontstaan over wie je waarvoor kunt benaderen. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen via de onderstaande vrijwilligers en teams.

Werkteam samenstellen : Wilma 06-450 428 39 of Yvonne 06-1587 18 44 (graag een bericht via whatsapp).

Bouw gerelateerde vragen : Gerard Welling 06-508 35 647 (ook graag via whatsapp)

Alle overige vragen kunnen per mail gestuurd worden aan het team : [email protected]

Ik hoop dat we een gezellige tijd tegemoet gaan en met zijn allen een mooi nieuw clubhuis gaan bouwen waar we ook weer met trots en gezelligheid onze gasten kunnen ontvangen. Heel veel succes met de bouw en voor iedereen die zich hiervoor inzet, hartstikke bedankt!

Met Sportieve groet,

Gerard Welling

Voorzitter HC Spire Hoogwoud

 

 

 

17-7-2020
Interview HockeyNL met onze topper Burcu
 
Afgelopen dinsdag werd onze topper Burcu tijdens de zomertraining geïnterviewd voor een artikel op
Hockey.nl
💙. Burcu vindt het belangrijk om meer bewustwording te creëren over de ervaringen die zij heeft meegemaakt omtrent racisme en hoopt hiermee meer vrouwen te motiveren om te gaan sporten en te blijven sporten en dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken💪. Ben je benieuwd naar het hele artikel? Je kunt het via deze link lezen! Foto's: Bart Scheulderman


 

30-6-2020
Grote opkomst BALV
 

WAUW💙💙! Wat een fantastische opkomst was er afgelopen donderdag tijdens onze bijzondere ledenvergadering. Dankzij het prachtige weer konden we de ledenvergadering lekker buiten organiseren. Nadat er een korte toelichting was gegeven over de bouw kon er gestemd worden. En wat zagen alle handen in de lucht er goed uit! Ook via de mail hadden we veel reacties mogen ontvangen, bedankt💪. Er werd door iedereen vóór de bouw gestemd en dat houdt dus in dat we kunnen beginnen met de bouw van het nieuwe clubhuis, gefeliciteerd iedereen! Ook aan alle mensen binnen de commissie en het bestuur die zich al een lange tijd onwijs inzetten om dit voor elkaar te krijgen!

Daarnaast hebben veel mensen zich meteen ingeschreven als vrijwilliger. Er zijn namelijk veel werkzaamheden denk aan: slopen, opruimen, schilderen etc. die we zelf kunnen doen en de club veel geld kunnen schelen. We zijn nog op zoek naar meer vrijwilligers dus geef je alsjeblieft op! Geen zorgen: je wordt in goed overleg ingeroosterd en we garanderen gezelligheid! Voor meer informatie over het schema en de planning kun je kijken op de website of een mailtje sturen via [email protected] alvast bedankt!💙☀️🏑 


 

1-3-2019
WELKOM NIEUWE LEDEN!
 

Kom hockeyen bij WFHC Spire in Hoogwoud.

 

Wil je graag een keer hockeyen en zelf ervaren wat een gave sport dit is?

Kom dan vrijblijvend proeftrainingen volgen. Meld je aan via [email protected] en je mag 3x gratis meetrainen. Je zult dan merken dat hockey leuk en uitdagend is en dat Spire een kleine, maar heel gezellige club is. Als je in maart/april start met de trainingen, kan je volgend seizoen al in een team wedstrijden hockeyen.

We hebben ruimte voor jongste jeugdleden, dat zijn kinderen van 7 t/m 10 jaar, maar ook bij de junioren, dat zijn kinderen van 11 t/m 17 jaar. Natuurlijk is er bij de senioren (we hebben een JongHeren, JongDames, een Heren en Dames team) ook nog ruimte binnen de teams.

Hockeyschool is op zaterdagmorgen; een groep jongens en meisjes in de leeftijd rond de  6 jaar die op spelenderwijs leert hockeyen. Zij spelen nog geen wedstrijden.


 
Lid worden
Train 3x gratis mee

Meld je hier aan!
Sportwereld Heiloo
Familietoernooi 2020
Obligaties
Statistieken
vrijdag 30 oktober 2020
Aantal leden (info) 169
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 71,0%
Clubcompetitie
1. Spire/Magnus jongens A1
2. Meisjes B1
3. Dames 1
4. Heren 2
5. Dames Jong 1
hele clubcompetitie..
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: %

Teams