Autoservice Opmeer
bitje happen
Juro Unirek B.V.
Kapsalon Piet Wester
Light International
Slagerij `t Wuiver
Slippens Vleeswaren
Sponsorkliks banner 1
Sportwereld Heiloo
Taams Makelaars & Taxateurs
Bakkerij Baas
Breed Installatie
Dijkstra Schilderwerken
Fit & Relax Opmeer
FIXAR uw MAC Hulp
fysiotherapie de Weijver
Giant Security BV
GOMES Noord-Holland B.V.
JET Group
Kemper & Oldenburg Huisartsen
Kuin Houtbewerking
Langedijk & Starren   Accountants en belastingadviseurs
S.J.B. Service
Sponsor mogelijkheden WFHC Spire
Sponsorkliks banner 2
Van der Bel B.V.
Zwemschool Jos Koelemeijer
APEX Bedrijfsverzekeringen
Autospuiterij Nico Mooij
Bliksems reclame
Fysiotherapie Hoep Zuid
Rabobank
Reisburo Opmeer
Sponsorkliks banner  3
SPS Heicombinatie
Tandprothetische praktijk Zethoven
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact
Adres
HC Spire
De Weyver 7
1718MS Hoogwoud

0226-354042
Socialmedia
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

19-1-2021
Online Algemene Leden Vergadering donderdag 21 januari 20:00 uur
 
Aankomende donderdag starten we om 20:00 uur met de eerste online leden vergadering van 2021! Alle leden hebben afgelopen zondag een mail ontvangen met daarin de informatie, link naar de teams vergadering en instructiekaart over het gebruik van het programma Teams. We hopen jullie allemaal online te mogen zien/ horen tijdens de vergadering, hopelijk tot dan! 
 

12-1-2021
Corona maatregelen vanaf 12 januari
 
In verband met de coronamaatregelen die 12 januari zijn afgekondigd gaan de trainingen van de senioren,  en ook de bootcamp niet door. Dit gaat in op dinsdag 15 december 2020 tot 4 februari 2021.
De trainingen van de jeugd tot 18 jaar gaan wel door, mits het veld bespeelbaar is.
 

3-1-2021
Happy New Year & Laatste dag inschrijven flesje bubbels
 
Namens Spire willen wij iedereen een heel mooi, gezond en sportief nieuw jaar wensen. Vandaag is tevens de laatste dag dat je je kunt opgeven voor het ophalen van een gratis flesje bubbels bij De Slijterij! Geef je nu nog snel op via [email protected] dan zorgen wij dat je vanaf 4 januari bij De Slijterij in Opmeer een drankje kunt ophalen (ook alcoholvrij beschikbaar). We hopen jullie te zien tijdens de online ledenvergadering op 21 januari zodat we samen kunnen proosten op een mooi nieuw 2021! Hopelijk tot dan.
 

24-11-2020
Update bouw clubhuis
 
Het beton is gestort de bekisting is weggehaald en we kunnen nu echt zien wat het oppervlakte wordt van het nieuwe clubhuis. De volgende stap: de constructie opbouwen! Dit zal door de aannemer in december gaan gebeuren. We hebben daarnaast een fantastische groep vrijwilligers die verschillende dagen klaar staan om weer de handen uit de mauwen te steken op verschillende manieren. Er wordt lekkers gebakken voor tijdens de koffie, hard gewerkt op het Spire-bouw -terrein en ondersteuning geboden uit verschillende hoeken. Heel mooi om te zien. We proberen zo veel mogelijk updates te delen. Helaas is het niet mogelijk om een foto album aan te maken op onze website dus hebben we dit op onze Facebook pagina gedaan. Mocht je het leuk vinden om foto’s te bekijken klik dan op deze link


 

23-10-2020
Bouw update!
 
Bouwupdate!🛠

Wat wordt er momenteel hard gewerkt! Naast aannemersbedrijf N.P. Bakker waren afgelopen zaterdag ook weer een aantal vrijwilligers bezig. Aankomend weekend gaan ze verder met isolatie en het weekend erop volgt de bekisting. We zijn als club onwijs blij dat er zo hard gewerkt wordt door jullie. Meer foto’s over de bouw kun je vinden op onze Facebook en Instagram pagina!

We gaan ervoor! 👍🏻🛠
 

22-9-2020
Bij blessures ijs halen bij de Grasshoppers
 
Hallo allemaal,

Tijdens wedstrijden kunnen we ijs halen bij de Grasshoppers.  Denk er wel aan om deze ook te retourneren. 
Om zo snel mogelijk ijs te hebben is het misschien handig om als trainer/coach/ begeleiding een koeltas met coldpacks mee te nemen.
 

6-9-2020
Update bouw nieuwe HC Spire Clubhuis
 

 

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

We hebben er gelachen, overwinningen gevierd, er zijn liefdes opgebloeid, vergaderingen geweest en plannen gemaakt. Een van deze plannen was om dit huidige gezellige clubhuis te vervangen voor een nieuw clubhuis.  

Nou zoals jullie inmiddels weten: het gaat gebeuren! We gaan de volgende stap zetten, na alle voorbereidingen en vergaderingen gaan we echt van start. Om het nieuwe clubhuis te kunnen bouwen moet het oude clubhuis eerst gesloopt worden.  Momenteel zijn we al druk bezig met het leeg halen van het oude clubhuis zodat deze volgend weekend (12 & 13 september) gesloopt zal gaan worden. Mocht je het dus nog leuk vinden om even een laatste blik te werpen op een stukje pure HC Spire geschiedenis is dit je laatste kans. Voel je absoluut vrij om een laatste groet te brengen aankomend weekend maar doe dit alsjeblieft met een gepaste afstand vanwege de Corona - maatregelen maar vooral om de veiligheid van de mensen die aan het werk zijn te waarborgen. 

Nadat het oude clubhuis weg is gehaald gaan we beginnen aan de bouw van het nieuwe clubhuis samen met de aannemer. Hieronder staat een globale planning op basis van de beschikbare capaciteit zodat jullie een idee hebben bij het tijdspad. 

 

Week 37          Terrein bouw gereed maken opstellen van de keet en hekwerk en slopen van het oude clubhuis Start sloop/grondwerk aansluitend opstart bekisting/riolering voor onder de vloer e.d.

Week 38/39      Bekisting zetten (met hulp van de leden)

Week 41          Storten van de vloer

Week 42/43   Verwijderen bekisting. Aanbrengen riolering rondom het pand. Grondwerk aanvullen rondom.

Week 44            Montage staalbouw

Week 45            Loop v/d week opstart gevelbeplating/Staaldak e.d. Voor kerst waterdicht (Admiraal)  Onder voorbehoud terugkoppeling.

Week 49             Opstart vliesgevels (Intal) Voor de kerst Waterdicht Onder voorbehoud terugkoppeling.

Week 52            Start inbouw bouwteam HC Spire.

 

Het bovenstaande schema is gebaseerd op de capaciteit van de mensen die zich tot nu toe hebben opgegeven. We zijn hard op zoek naar meer vrijwilligers (je hoeft geen bouwervaring te hebben er zijn veel taken die zonder enige ervaring uitgevoerd kunnen worden)  Heb je, je nog  niet opgegeven om te helpen maar zou je dit wel willen,meld je aan bij Wilma de Maijer 06-450 428 39 of bij Yvonne v.d. Berg 06-1587 18 44.

Als je komt helpen denk dan goed aan je eigen veiligheid (en die van anderen) gebruik (bij bepaalde werkzaamheden) handschoenen en eventueel veiligheidsbrillen, gehoorbeschermers en veiligheidsschoenen. 


 Waar gaan we heen zolang de bouw van het clubhuis bezig is?

Op het HC Spire terrein komt er tijdelijk een bouwkeet te staan waaruit vandaan koffie en thee wordt geschonken en eventuele andere 1ebehoeften welke we nodig hebben aan het veld. Als het gaat om overige zaken als het nuttigen van een broodje of het vooraf verzamelen van de teams of gebruik te maken van de toiletten dan kan dit gedaan worden in de kantine van de Weijver hiervoor hebben we afspraken gemaakt met de Weijver (waar we onwijs blij mee zijn!).Door de Corona maatregelen hoeven en mogen we géén gebruik maken van de kleedkamers. De regel is nog steeds dat je omgekleed op de club komt bij aanvang van de wedstrijden.De Weijver is standaard open van 9:00 tot 17:30

Het is misschien even behelpen maar we weten allemaal waar we het voor doen: een prachtig nieuw clubhuis, laten we dat voorop stellen!

Uiteraard zullen er veel vragen ontstaan over wie je waarvoor kunt benaderen. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen via de onderstaande vrijwilligers en teams.

Werkteam samenstellen : Wilma 06-450 428 39 of Yvonne 06-1587 18 44 (graag een bericht via whatsapp).

Bouw gerelateerde vragen : Gerard Welling 06-508 35 647 (ook graag via whatsapp)

Alle overige vragen kunnen per mail gestuurd worden aan het team : [email protected]

Ik hoop dat we een gezellige tijd tegemoet gaan en met zijn allen een mooi nieuw clubhuis gaan bouwen waar we ook weer met trots en gezelligheid onze gasten kunnen ontvangen. Heel veel succes met de bouw en voor iedereen die zich hiervoor inzet, hartstikke bedankt!

Met Sportieve groet,

Gerard Welling

Voorzitter HC Spire Hoogwoud

 

 

 

17-7-2020
Interview HockeyNL met onze topper Burcu
 
Afgelopen dinsdag werd onze topper Burcu tijdens de zomertraining geïnterviewd voor een artikel op
Hockey.nl
💙. Burcu vindt het belangrijk om meer bewustwording te creëren over de ervaringen die zij heeft meegemaakt omtrent racisme en hoopt hiermee meer vrouwen te motiveren om te gaan sporten en te blijven sporten en dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken💪. Ben je benieuwd naar het hele artikel? Je kunt het via deze link lezen! Foto's: Bart Scheulderman


 

30-6-2020
Grote opkomst BALV
 

WAUW💙💙! Wat een fantastische opkomst was er afgelopen donderdag tijdens onze bijzondere ledenvergadering. Dankzij het prachtige weer konden we de ledenvergadering lekker buiten organiseren. Nadat er een korte toelichting was gegeven over de bouw kon er gestemd worden. En wat zagen alle handen in de lucht er goed uit! Ook via de mail hadden we veel reacties mogen ontvangen, bedankt💪. Er werd door iedereen vóór de bouw gestemd en dat houdt dus in dat we kunnen beginnen met de bouw van het nieuwe clubhuis, gefeliciteerd iedereen! Ook aan alle mensen binnen de commissie en het bestuur die zich al een lange tijd onwijs inzetten om dit voor elkaar te krijgen!

Daarnaast hebben veel mensen zich meteen ingeschreven als vrijwilliger. Er zijn namelijk veel werkzaamheden denk aan: slopen, opruimen, schilderen etc. die we zelf kunnen doen en de club veel geld kunnen schelen. We zijn nog op zoek naar meer vrijwilligers dus geef je alsjeblieft op! Geen zorgen: je wordt in goed overleg ingeroosterd en we garanderen gezelligheid! Voor meer informatie over het schema en de planning kun je kijken op de website of een mailtje sturen via [email protected] alvast bedankt!💙☀️🏑 


 
VERGADERING

20-6-2020
Protocol bij ongewenst gedrag
 
Protocol bij ongewenst gedrag, zie bijlage
 20-6-2020
Beleid HC Spire bij feesten
 
Beleid HC Spire bij feesten.
 30-5-2020
Beleid keepers-materialen
 

protocol zie bijlage

 


ALGEMEEN

1-3-2019
WELKOM NIEUWE LEDEN!
 

Kom hockeyen bij WFHC Spire in Hoogwoud.

 

Wil je graag een keer hockeyen en zelf ervaren wat een gave sport dit is?

Kom dan vrijblijvend proeftrainingen volgen. Meld je aan via [email protected] en je mag 3x gratis meetrainen. Je zult dan merken dat hockey leuk en uitdagend is en dat Spire een kleine, maar heel gezellige club is. Als je in maart/april start met de trainingen, kan je volgend seizoen al in een team wedstrijden hockeyen.

We hebben ruimte voor jongste jeugdleden, dat zijn kinderen van 7 t/m 10 jaar, maar ook bij de junioren, dat zijn kinderen van 11 t/m 17 jaar. Natuurlijk is er bij de senioren (we hebben een JongHeren, JongDames, een Heren en Dames team) ook nog ruimte binnen de teams.

Hockeyschool is op zaterdagmorgen; een groep jongens en meisjes in de leeftijd rond de  6 jaar die op spelenderwijs leert hockeyen. Zij spelen nog geen wedstrijden.


 
VERGADERING

8-9-2017
Huisregels alcoholbeleid WFHC spire
 

Huisregels Alcoholbeleid HC Spire

 

Huis- en gedragsregels

 

1.Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op de locatie van de sportvereniging.

 

2. Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders (bijvoorbeeld in de kleedkamers of elders op de locatie) te nuttigen dan in de kantine of op het terras (indien aanwezig).

 

3.  In de sportvereniging mag er geen alcohol worden geschonken aan:

- eigen coaches/ jeugdleiders, eigen jeugdtrainers en andere begeleiders van eigen jeugd tijdens de uitoefening van hun functie, zowel tijdens trainingen als wedstrijden;

 - jeugdleiders, jeugdtrainers en andere begeleiders van jeugd van bezoekende verenigingen tijdens de uitoefening van hun functie; - personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers ongeacht de leeftijd van de spelers.

 

4. Het bestuur van HC Spire spant zich in dat bezoekers van de kantine niet met meer dan het toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank worden geweigerd.

 

5. Leidinggevenden en (bar)vrijwilligers (in de zin van het bepaalde in artikel 1 van dit bestuursreglement) drinken geen alcoholhoudende dranken gedurende hun bardienst.

 

6. Prijsacties die het gebruik van alcohol stimuleren, zoals "happy hours" en "meters bier" zijn op de locatie niet toegestaan.

 

7. Vanuit een oogpunt van alcoholmatiging wordt het gebruik van alcoholvrije dranken gepromoot, onder andere door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende dranken en het aanbieden

van een gevarieerd aanbod van alcoholvrije dranken en een beperkt aanbod van zwakalcoholische dranken.

 

8. Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen waaronder intimidatie worden door de dienstdoende leidinggevende of dienstdoende (bar)vrijwilliger uit de kantine en van de locatie verwijderd.

 

 

Openingstijden en schenktijden

 

De openingstijden van de kantine bij HC Spire zijn :

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Geen alcohol 12.00 uur

 

 

 

 

 


Tot 18.00 uur

 

 

 

 


Uit oogpunt van verantwoorde alcoholverstrekking moeten de volgende wettelijke bepalingen worden nageleefd:

 

1. Verkoop van alcoholhoudende drank aan personen jonger dan 18 jaar is verboden (art. 20 DHw);  iedereen dient zich te kunnen legitimeren.

 

2. Verkoop van sterke drank is verboden (grondslag: Drank- en horecaverordening);

 

3. De dagen en tijdstippen waarop alcoholhoudende drank wordt verstrekt en de leeftijdsgrens van 18 jaar worden duidelijk zichtbaar en goed leesbaar in de kantine aangegeven en ook een

weekoverzicht met per dag de opening- en sluitingstijden van de kantine;

 

4. De verstrekker van alcohol stelt bij de aspirant-koper de leeftijd vast, dmv een geldig legitimatie bewijs, indien deze niet kan worden getoond zal er geen alcohol worden verkocht en mag dit ook niet worden genuttigd

 

5. Geen alcoholhoudende drank wordt verstrekt als dit leidt tot verstoring van de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid;

 

6. Het is niet toegestaan de aanwezigheid toe te laten van een persoon die in kennelijke staat van dronkenschap of kennelijk onder invloed van andere psychotrope stoffen verkeert (art. 20.7 DHw / art. 2.52 WSr).


 


Lid worden
Train 3x gratis mee

Meld je hier aan!
Sportwereld Heiloo
Familietoernooi 2020
Obligaties
Statistieken
woensdag 27 januari 2021
Aantal leden (info) 172
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 70,3%
Clubcompetitie
1. Spire/Magnus jongens A1
2. Meisjes B1
3. Dames 1
4. Heren 2
5. Dames Jong 1
hele clubcompetitie..
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: %